Bouwjaar: 2004

km stand: 67000 km!!!!! aantoonbaar met buitenlandse autopas)


Iedereen kent wel de Z4. Een mooie slank gelijnde sportwagen die als cabrio jou met volle teugen laat genieten van open rijden.

Veelal werden ze, omwille van de prijs, uitgerust met kleine, niet veel vermogende 6 cylinders en vaak handgeschakeld. 

Het model wat we hier hebben is samengesteld in Dubai, je weet wel, daar waar alles mooier en dikker moet dan standaard.....

Dus koos men om te beginnen de 3.0 Si motor met 231PK gekoppeld aan de sportieve 5 traps automaat die je met de pook ook handmatig kan schakelen.

Toen heeft men de volledige individual lijn losgelaten op de auto. 

Zo is het interieur overgoten met alcantara, met gekappittonneerde stoelen en deurpanelen met de BMW M-sport kleuren stiksels (hoe verzin je het), idem voor de gordels, een Carbon stuur, M-sport velgen met nieuwe Dunlop Sportmaxx banden, een instelbare cambersetting voor het instellen van de camberstand als je een keer een trackday wilt rijden, staat op nieuwe schokbrekers, nieuwe remschijven en blokken, kortom klaar voor talloos veel Kilometers. Een groot multimediascherm geeft je tal van info over de audiosettings, navigatie en zelfs auto diagnostiek  (alhoewel ik niet weet hoe dat precies werkt). Elektrischmeervoudig verstelbare stoelen, airbags voor en opzij, het zit er allemaal op! 

Had ik al verteld dat hij SLECHTS 67000 km heeft gelopen!!!! Aantoonbaar uiteraard. 
Onder de motorkap en aan de buitenkant zie je dan ook een bijna nieuwe auto staan (ondanks dat hij 19 jaar oud is en dus bijtellingsvriendelijk te rijden is)


Hij stuurt snaarstrak en klinkt hemels als je de 3 liter 6 cylinder op toeren jaagt...


Staat reeds op NL kenteken en nieuwe APK bij aflevering


Prijs 15950 euro


E-mailen
Bellen