Kever 1303 S Cabrio bj 1973 

Kleur: Purple metallic 
Kilometerstand: 125000 


Het blijven aparte verschijningen, de originele Kever Cabriolet.  

Je ziet ze niet zo vaak meer en al helemaal niet in zo'n speciale uitvoering als deze!

Uitgevoerd in de originele kleur Purple Metallic straalt hij jaren 70 uit, niet alleen van buiten maar ook van binnen. Zo is de zo goed als nieuwe linnen cabriokap in het paars uitgevoerd maar ook de deurpanelen, stoelbekleding en tonneau hoes kennen die kleurstelling, heel apart en bijna 'Hippie' achtig....

We hebben het hier over een 1303 S dus met 1600cc motor die net is nagekeken bij Keverland en weer purt als een nieuwe, start gelijk, rijdt remt en schakelt zoals het hoort. 

De roestvrije cabrio body is geplaatst op een 1973 chassis en dus blijvend belastingvrij!

Hij staat op brede chromen wielen met bijna nieuwe ultra brede Continental banden (215 voor, zelfs 225 achter) voor een super stoere look. Hij gooit zijn uitlaatgassen naar buiten via een dikke 2 in 1 pijp die mooi roffelt zonder storend te zijn. 

Dat het een 1303S is betekent ook het nieuwere type dashboard en een klokje aan boord, Mooi houten stuur en een nieuwe retro digitale radio met bluetooth, USB en jack aansluiting gekoppeld aan 4 grote speakers voor en achter zorgen voor het entertainment alhoewel er niets boven het karakteristieke boxermotor geluid gaat....

De gevoerde linnen kap laat zich makkelijk openen en kan afgedekt worden met een matching tonneaucover.

Er staat 25000 km op de teller, ik ga ervan uit dat hij wel een keertje rond is geweest, bodem, chassis en motor zijn allen in het verleden aangepakt en behoeven geen verdere aandacht meer. 

Gewoon instappen en genieten.....


Wordt geleverd met een nieuwe APK en is BLIJVEND belastingvrij!€ verkocht naar Duitsland (13-8)